Melkstalframe prefab

Door HUMABO ontwikkelde melkstalframe. Prefab, dus plaatsen op locatie gaat een stuk sneller.

Melkstalframe prefab

Door ons ontwikkeld melkstalframe.

De voormontage (pre-fab) bij ons in de werkplaats zorgt voor een bijna mobiele opstelling van het frame waardoor er op locatie zeer snel geïnstalleerd kan worden.

Voordelen voor de klant:
-Mooiere afwerking
-Steviger frame
-Kortere installatietijd

Slijpen, boren, zagen zijn technieken die vroeger veel gebruikt werden om melkstalframes te maken. Het frame werd vaak ter plekke bij de klant in elkaar gezet. Omdat er steeds meer eisen gesteld worden aan de frames worden deze steeds vaker gemaakt in een constructiebedrijf. Nu heeft Humabo er voor gekozen om deze manier van werken naar het volgende level te tillen. We gebruiken niet alleen de mogelijkheden van lasersnijden en kanten om het geheel mooier en slimmer te maken, maar we kiezen er ook voor om de melktechniek onderdelen te integreren in het ontwerp van het frame.

Andere projecten

Voor een klant in Breukelen mocht HUMABO een 22-stands carrousel ontwerpen en bouwen.

Dit opdrijfhek voor de geiten is gemaakt voor Geitenbedrijf Mekkie in Wijdewormer. Hierbij wordt tijdens het melken steeds de wachtruimte verkleind zodat de geiten dicht bij de SAC geitendraaistal worden gehouden en gemakkelijk het platform op lopen.

Speciaal ontwikkeld voor de grotere veestapels deze XXL Selectiebox. Gemaakt uit zwaardere basismaterialen zoals dikkere buis. Nastelbare hekken en aan in- en uitloopzijde mogelijkheid om door te bouwen met hekwerk.