• Werkzaamheden

    Dienst 2

  • HUMABO

    Speciaalbouw

Lasersnijden / kanten

Veel van onze onderdelen maken we uit RVS of staal. We hebben deze standaard op voorraad in diktes van 2 millimeter tot en met 20 millimeter en kunnen die ook op onze eigen machines snijden en bewerken.

Hierdoor kun je complexe vormen en producten snel en nauwkeurig maken. De machines zijn CNC aangestuurd en “praten” met ons 3D tekenpakket. Zo worden fouten of onnauwkeurigheden tot een minimum beperkt.

Voorbeeld van een product uit plaat:

Bodor Fiberlasersnijder 4000W

Onze fiberlaser stelt ons in staat om nog efficiënter en nauwkeuriger te werken. Een hogere kwaliteit met minder nabewerkingstijd. We hebben gekozen voor een zware laserbron van 4kw waarmee diktes tot 20mm in staal en RVS snel én nauwkeurig gesneden kunnen worden. We kunnen nu gaten snijden en zonder na te bewerken direct tappen bijvoorbeeld. Ook het graveren van lijnen of referentiepunten behoort tot de mogelijkheden.

De laser heeft een wisseltafel waardoor we eenvoudig platen kunnen laden of uitrapen, zelfs tijdens het snijden van een andere plaat.

Bekijk hier een mooi filmpje van de laser:

Platenstelling

Omdat we veel wisselende producten maken en snel willen schakelen als dat nodig is hebben we een geautomatiseerde platenstelling. hierin hebben we 40 pallets met verschillende diktes plaat uit verschillende materiaalsoorten. Natuurlijk hebben we een ruime voorraad tegen de juiste prijzen.

Safan Kantbank 110 ton

Het kanten of zetten is een relatief snelle bewerking die nauwkeuring een plaat kan “vouwen”. In combinatie met onze lasersnijder en ons 3D tekenpakket kunnen de mooiste machines en onderdelen gemaakt worden.

Bekijk hier een filmpje van het kanten/zetten: