• Humabo Palen zetter

  • 22-stands carrousel

  • HUMABO

    Speciaalbouw

Constructie

HUMABO mocht voor een klant een 22-stands carrousel van A tot Z ontwerpen en realiseren. Zoals elk project, wordt er gestart met een 3D ontwerp. Naast de melkinstallatie zijn ook de voerbakken door HUMABO zelf ontworpen en gebouwd!

Bouw in beeld

 

In deze video is te zien hoe de bouw van begin tot eind tot stand is gekomen. De specifieke wensen van de klant zijn, in goed overleg met HUMABO, zodanig tot uiting gekomen dat de klant naar tevredenheid melkt!

Andere projecten

Dit opdrijfhek voor de geiten is gemaakt voor Geitenbedrijf Mekkie in Wijdewormer. Hierbij wordt tijdens het melken steeds de wachtruimte verkleind zodat de geiten dicht bij de SAC geitendraaistal worden gehouden en gemakkelijk het platform op lopen. Met een PLC besturing voor de eindsensoren en enkele slimme tijd gestuurde functies is dit een zeer gebruiksvriendelijk hek. Het hek is volbad gegalvaniseerd uitgevoerd.

Door ons ontwikkeld melkstalframe. Prefab, dus plaatsen op locatie gaat een stuk sneller.

Speciaal ontwikkeld voor de grotere veestapels deze XXL Selectiebox. Gemaakt uit zwaardere basismaterialen zoals dikkere buis. Nastelbare hekken en aan in- en uitloopzijde mogelijkheid om door te bouwen met hekwerk.