• Over ons

    Holland Utrecht Machine Bouw

  • HUMABO

    Speciaalbouw

Over ons

Bij Humabo begrijpen wij als geen ander het belang van machines die voor je werken. Daarom leveren wij maatwerk in machinebouw. Machines die volledig voldoen aan jouw specifieke eisen. Wij werken vanuit de klantwens, naar ontwerp en uitvoering. Ook bij enkelstuks of speciale afmetingen of wensen. Onze klantenkring heeft een stevige basis in de agrarische sector maar ook daarbuiten we leveren we steeds vaker maatwerk.

Wij gaan voor aanpassingen aan machines die voor jou het werk gemakkelijker, veiliger en leuker maken. Omdat machines direct vanuit de fabriek nog niet altijd doen wat je verwacht. Of omdat het werk in de loop van de tijd is veranderd, waardoor je andere eisen stelt aan de machines. Aanpassingen aan bestaande machines kan dan financieel gezien een aantrekkelijke optie zijn. Dit rekenen we graag voor je voor.

Wij verrichten eenvoudige aanpassingen zoals een extra veiligheidspal op een machine, maar ook complexe vraagstukken zoals het ontwerpen van op afstand bestuurbare pompen, flowmeters en automatisering. Zo hebben we voor meerdere klanten hun trekker voorzien van een frame ten behoeve van een Herder-arm voor maai- en slootwerkzaamheden. We ontwerpen en produceren in eigen huis en installeren we waar nodig op locatie. We hebben een ruime voorraad aan onderdelen op het gebied van hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek. Dat samen met een grote voorraad aan constructiestaal en de mogelijkheid om dit zelf te kunnen verwerken op één van onze moderne CNC machines zorgt er voor dat we snel kunnen schakelen.

Humabo is de machinebouw afdeling van Holland-Utrecht BV in Montfoort. We werken in een team van 23 professionals waarbij er een goede mix is van ervaring en jonge ideeën. Zij zijn enorm enthousiast om mooie machines te maken en gaan graag met jou aan de slag.

De afgelopen jaren zijn we steeds verder toegegroeid naar een maakbedrijf omdat we een groeiende vraag van klanten naar aanpassingen en speciaalbouw machines krijgen. Ook zien we dat steeds meer klanten door een groeiende professionaliteit kiezen voor automatiseringsoplossingen. Daarbij verliezen we de veiligheid niet uit het oog: de machines zijn CE gecertificeerd en ons team en ons bedrijf zijn VCA gecertificeerd. Service op locatie kunnen we uitvoeren met één van de 8 servicebussen die we onderweg hebben.

HUMABO is onderdeel van het bedrijf Holland Utrecht B.V.